Treintickets voor veel bestemmingen in Europa boek je eenvoudig zelf online zonder boekingskosten via bijvoorbeeld NS International.

Staat je bestemming er niet bij, krijg je niet de gewenste verbinding, zoek je meerdere treinreizen of ga je wat verder weg? Voor de meeste bestemmingen in Europa kunnen wij losse treintickets verzorgen. Door gebruik te maken van verschillende systemen puzzelen wij je treinreis zo voordelig mogelijk bij elkaar! Onze servicekosten voor losse treintickets zijn €7,50 per reiziger, maar deze betaal je natuurlijk alleen als je de tickets ook daadwerkelijk wilt boeken. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en kosteloos. Check ook even onze voorwaarden voor losse treintickets.

Vraag hieronder een offerte aan, zodat wij je treinreis kunnen samenstellen.

1) Vul onderstaand formulier in, dan zoeken wij voor jou de beste prijs!

2) Uiterlijk de volgende werkdag ontvang je een e-mail met reisschema(‘s) en totaalprijs voor het reisgezelschap.

3) Wil je dat wij de aangeboden reis voor je boeken? Stuur dan in een reactie dat je akkoord bent met de offerte en stuur de volgende gegevens mee van iedere reiziger:

– 1e volledige voornaam (zoals op je paspoort of identiteitskaart vermeld)
– achternaam (vetgedrukt op paspoort of identiteitskaart)
– geboortedatum
– documentnummer van je paspoort of identiteitskaart

Bovenstaande gegevens hebben wij nodig zodat wij de treinreis zo snel mogelijk kunnen boeken. Ook hebben wij een postadres nodig om de (e-)tickets geprint naartoe te kunnen versturen (optioneel).

4) Als de reis nog beschikbaar is voor het aangeboden tarief boeken wij de tickets zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag. Je ontvangt daarna een factuur per e-mail met een betaallink. Deze link is 24 uur geldig. Betalen is mogelijk met de volgende betaalmethoden: iDeal, Sofort of een reguliere SEPA overschrijving. Het beste is dezelfde dag nog te betalen (ook als je voor een SEPA overschrijving kiest). Op deze manier is de kans het kleinst dat tarieven oplopen in de tussentijd.

5) Na ontvangst van de betaling versturen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende werkdag, de tickets per e-mail (wanneer e-tickets) en (indien gewenst) per post toe.


Aanvraagformulier voor losse treintickets