Trein en huurauto

De trein is een ideaal vervoermiddel om naar je vakantiebestemming te reizen. De vakantie begint al op het station bij jou in de buurt! Met de trein en lokaal openbaar vervoer is meestal meer te bereiken dan je denkt. Toch is het soms wel fijn om je eigen vervoer te hebben ter plaatse, zodat je niks hoeft te missen van al het moois wat je bestemming te bieden heeft.

Ook voor de combinatie met een huurauto kan het heel goed om toch met de trein te reizen. Zo combineer je het comfort van de trein met de flexibiliteit van een huurauto ter plekke! Wil je een prijsopgave voor een huurauto en treintickets ontvangen? Kijk dan op onze pagina over losse treintickets.

Sunny Cars

Wij werken samen met Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars rijd je zorgeloos tijdens je vakantie. Alles is inbegrepen. Er zijn geen extra verzekeringen meer nodig. Het volledige eigen risico wordt door Sunny Cars gedekt tijdens je huur. Bij schade of diefstal schiet je ter plaatse het eigen risico voor, dit wordt na thuiskomst aan je terugbetaald, net als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto.

Als je bij The Train Traveller een prijsopgave voor je treinreis aanvraagt en daarbij aangeeft dat je graag een auto wilt huren, dan ontvang je twee aparte prijsopgaves. De treintickets boek je bij ons. Daarnaast ontvang je een offerte met alle details over de beschikbare huurauto(‘s) bij het treinstation waar je aankomt. De huurauto kun je zelf online eenvoudig boeken direct bij Sunny Cars, via de link in de gedetailleerde offerte!