Wil je ontspannen, zonder files, én duurzaam met de trein naar je vakantiebestemming, maar op je bestemming toch de flexibiliteit die een auto biedt? Bij ons kun je een offerte aanvragen voor de combinatie trein en huurauto. In één boeking trein én auto, dat is is wel zo makkelijk. Ter plekke hoef je geen verzekering meer af te sluiten: deze is altijd inbegrepen!

Op veel grote Europese treinstations is het mogelijk om een auto af te halen. Je stapt uit de trein en binnen no time ben je op de weg! Op de kaart hieronder zie je een aantal suggesties voor populaire bestemmingen waar je de auto gemakkelijk bij het station kan ophalen. Ook geven wij een indicatie van de reisduur per trein en het aantal overstappen. Houd voor deze details je muis op één van de bestemmingen. Dit zijn echter niet alle mogelijke bestemmingen voor trein en huurauto! Staat je vakantiebestemming niet op de kaart? Voer simpelweg je gewenste bestemming op in het formulier en dan kijken wij waar je het gemakkelijkst een auto kan ophalen.Let op: we nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling en ook alleen aanvragen voor treinreizen met vertrekdatum ten minste zes weken in de toekomst.

* Let op: een creditcard op naam van de hoofdbestuurder is verplicht en een eigen risico kan van toepassing zijn.

** Onze boekingskosten bedragen €25 per boeking. Daarnaast wordt bij boeking €10 in rekening gebracht als bijdrage voor de garantieregeling van STO Garant. Bekijk ook onze voorwaarden voor pakketreizen.