Treintickets voor veel bestemmingen in Europa kun je eenvoudig zelf online boeken zonder boekingskosten via bijvoorbeeld NS International. Hier boek je eenvoudig e-tickets voor de meeste internationale verbindingen van en naar Nederland. Ga je verder (Oost-)Europa in? Kijk dan vooral ook op de Nederlandstalige website van de Duitse spoorwegen Deutsche Bahn. Hier boek je voordelige e-tickets van, naar en door Duitsland. Voor tickets binnen Groot-Brittannië kun je onder andere hier kijken.

Soms zijn losse tickets niet de beste optie. Bijvoorbeeld omdat je flexibeler wilt zijn of je meerdere reizen wilt maken. Soms biedt een treinpas dan een uitkomst. Let er op dat voor veel treinen een (verplichte) reservering en/of toeslag nodig is als je met een treinpas reist. Wij kunnen alle reserveringen/toeslagen voor je regelen, maar alleen inclusief de treinpas zelf.

Staat je bestemming er niet bij, krijg je niet de gewenste verbinding, zoek je meerdere treinreizen of ga je wat verder weg? Als agent voor NS International, Deutsche Bahn, de Oostenrijkse spoorwegen ÖBB, Trenitalia en vele andere spoorweg- en veerbootmaatschappijen kunnen wij voor alle bestemmingen in Europa treintickets verzorgen, of we verzorgen een treinpas inclusief alle reserveringen. Door gebruik te maken van verschillende systemen puzzelen wij je treinreis zo voordelig mogelijk bij elkaar! Onze servicekosten voor losse treintickets zijn €25 per boeking, maar deze betaal je natuurlijk alleen als je de tickets ook daadwerkelijk wilt boeken. Een prijsopgave aanvragen is geheel vrijblijvend en kosteloos en kun je doen door het aanvraagformulier deze pagina in te vullen. Check ook even onze voorwaarden voor losse treintickets.