Bij ons kun je een prijsopgave aanvragen voor een treinreis in Europa en daarbuiten. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat je een reactie krijgt.

Kijk altijd eerst of je treintickets niet zelf makkelijk online kunt boeken. Een prijsopgave voor bijvoorbeeld een retourtje Londen, Berlijn of Parijs heeft niet zo veel zin, want deze reizen zijn altijd het voordeligst om zelf online te boeken. Dit soort treintickets voor nabijgelegen bestemmingen zijn niet voordeliger via ons.

Deze websites kun je gebruiken om zelf je treintickets te boeken:

  • NS International: o.a. voor Duitsland, Frankrijk (Thalys en TGV), Londen (Eurostar), Oostenrijk (Nightjet en ICE), Zwitserland (Nightjet en ICE), Denemarken en Tsjechië.
  • Deutsche Bahn: o.a. voor Duitsland en door Duitsland (Denemarken, Polen, Tsjechië, Slowakije Oostenrijk, Hongarije, Oostenrijk, Italië en Zwitserland).
  • Transport for Wales (spoorwegmaatschappij van Wales): alle tickets binnen Engeland, Wales en Schotland en ook Londen – Dublin inclusief de ferry. Kies voor een pdf e-ticket of afhaalcode. Tip: de voordeligste tickets zijn op zijn vroegst 84 dagen voor de reis te koop (soms nog later).

Let op: gaat het alleen om een indicatie van de prijs en heb je nog geen concrete reisdata? Kijk dan op onze speciaal daarvoor gemaakte pagina’s “Met de trein naar…“. Hier kun je een reisschema vinden en een indicatie van de prijs per persoon per enkele reis wanneer je retour reist. Een enkele reis is in verhouding vrijwel altijd duurder dan de daar genoemde prijs.

Is je reis ingewikkelder en heb je hulp nodig bij het plannen van je treinreis? Daar helpen we graag mee! Houd er wel rekening mee dat we maar één keer een prijsopgave met reisschema sturen. Het is niet mogelijk om via ons meerdere opties te vergelijken. Het is daarom belangrijk dat je onderstaande instructies zo nauwkeurig mogelijk opvolgt, zo dat we zo goed mogelijk een reis kunnen vinden die aansluit bij je verwachtingen. Kijk daarom altijd op de “Met de trein naar…” pagina’s zodat je een idee hebt van hoe een reis naar jouw bestemming er uitziet.

Hoe het werkt:

1) Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan zoeken wij voor jou de beste route en prijs! Alleen als je ons alle gevraagde informatie stuurt kunnen we een goede inschatting maken en de beste reis voor je vinden.

2) Je ontvangt zo snel mogelijk (maar houd rekening met max. 5 werkdagen) een e-mail met reisschema(‘s) en totaalprijs voor het reisgezelschap.

3) Wil je dat wij de aangeboden reis voor je boeken? Stuur de gevraagde gegevens in een reactie.

4) Als de reis nog beschikbaar is voor het aangeboden tarief boeken wij de tickets zo snel mogelijk, uiterlijk de volgende werkdag. Je ontvangt een factuur zodra dit gelukt is en een link om de betaling te voldoen.

5) We sturen de tickets naar je op per post en per e-mail. In de e-mail met de factuur staat wanneer je de tickets kunt verwachten.

Let op: ben je geïnteresseerd in een reis op maat inclusief accommodaties? Vul dan dit formulier in.


Let op: we nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling en ook alleen aanvragen voor treinreizen met vertrekdatum ten minste zes weken in de toekomst.


* Wij vragen €7,50 per persoon servicekosten (met een maximum van €30 per boeking) voor het boeken en versturen van losse treintickets. Bekijk ook onze voorwaarden voor losse reisdiensten.