Voor een beperkt aantal bestemmingen is het mogelijk via ons tickets te boeken voor een treinreis met het meenemen van een ongedemonteerde fiets. In veel (internationale) lange-afstandstreinen is het verplicht een fietsplaats te reserveren. Het aantal fietsplaatsen is zeer beperkt (soms slechts 2 of 3 fietsen per trein). Het vinden van een mogelijke verbinding kost veel tijd. We doen dit graag voor je. Voor deze service vragen we €75 boekingskosten per boeking (ongeacht het aantal reizigers).

Bekijk eerst hieronder of het voor ons mogelijk is om tickets met fiets te regelen naar de gewenste bestemming. Staat je bestemming er tussen? Houdt er altijd rekening mee dat het aantal treinen die fietsen toestaan aan boord zeer beperkt is. Niet alle bestemmingen weergegeven zijn bereikbaar op één dag en ook kunnen meerdere overstappen nodig zijn omdat de meer directe verbindingen geen fietsen toestaan.

In de onderstaande kaart zijn de bestemmingen weergegeven waarvoor wij reizen kunnen regelen met fiets. Voor de groene landen kunnen we tickets regelen voor (bijna) iedere gewenste bestemming met een treinstation. Aanvullend kunnen we ook beperkt tickets regelen voor de gele bestemmingen weergegeven op de kaart die niet liggen in de groene landen. Verder kunnen fietsen ook mee met een aantal buslijnen van Flixbus (groen op de kaart), wat erg praktisch is op de plaatsen waar dit lastig of onmogelijk is met de trein. Met Flixbus kunnen geen elektrische fietsen en tandems mee.

Een vrijblijvende prijsopgave met reisschema voor een reis met trein en fiets vraag je aan via het formulier hieronder. We stellen in het formulier een aantal vragen. Het is belangrijk deze vragen zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Met deze antwoorden kunnen we bepalen of de verwachtingen overeenkomen met de werkelijkheid, waardoor we je aanvraag beter kunnen beantwoorden. De vertrekdatum moet altijd minimaal zes weken in de toekomst liggen. Korter voor vertrek tickets via ons boeken is niet mogelijk.

Hoe het werkt:

1) Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan zoeken wij voor jou de beste route en prijs! Alleen als je ons alle gevraagde informatie stuurt kunnen we een goede inschatting maken en de beste reis voor je vinden.

2) Je ontvangt zo snel mogelijk (maar houd rekening met max. 5 werkdagen) een e-mail met reisschema(‘s) en totaalprijs voor het reisgezelschap.

3) Wil je dat wij de aangeboden reis voor je boeken? Stuur de gevraagde gegevens in een reactie.

4) Als de reis nog beschikbaar is voor het aangeboden tarief boeken wij de tickets zo snel mogelijk, uiterlijk de volgende werkdag. Je ontvangt een factuur zodra dit gelukt is.

5) We sturen de tickets naar je op per post en (indien digitaal beschikbaar) via onze app. We versturen alle tickets en reisinformatie ca. 2-3 weken voor vertrek.


Let op: we nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling en ook alleen aanvragen voor treinreizen met vertrekdatum ten minste zes weken in de toekomst.


* Wij vragen €75 boekingskosten per boeking voor het boeken en versturen van losse treintickets voor een treinreis met fiets. Bekijk ook onze voorwaarden voor reizen met fiets.