Regio Innsbruck

Regio Innsbruck ligt aan de oevers van de Inn en in de bergen. De regio kent vele belangrijke skigebieden en ook in de zomer is het een ideale uitvalsbasis voor tal van recreatieve activiteiten.

Innsbruck, ook wel de hoofdstad van de Alpen genoemd, leent zich voor een combinatie van stedentrip en een vakantie in de bergen. Vanuit de laatmiddeleeuwse Altstadt van de Tirolse hoofdstad kun je in een paar minuten naar 2000 meter hoogte reizen tussen de ruige pieken van het Nordkette-gebergte.

Voor deze treinvakantie verblijf je in het dorpje Mutters, op slechts een half uur van het centrum van Innsbruck verwijderd met de Stubaitalbahn. Door de goede en frequente OV-verbinding is de stad nooit ver weg, maar kun je ook makkelijk de omliggende bergen verkennen met de Innsbruck Welcome Card (zie hieronder).

Innsbruck Welcome Card

De Innsbruck Welcome Card ontvang je bij aankomst. Met deze gastenkaart kun je gebruik maken van het openbaar vervoer in en rondom Innsbruck. Zo kun je onbeperkt reizen met de Stubaitalbahn tussen Mutters en het centrum van Innsbruck (ca. 30 minuten). Daarnaast kun je de bergen in met enkele kabelbanen (1 keer per lift). Kijk hier voor alle inbegrepen diensten van de Innsbruck Welcome Card.

Reis met de directe Nightjet nachttrein naar Innsbruck. Vanuit Innsbruck rijdt ieder half uur de Stubaitalbahn naar Mutters. Tijdens het gehele verblijf kun je onbeperkt gebruik maken van de Stubaitalbahn tussen Innsbruck en Mutters met de Innsbruck Welcome Card.

Meer informatie over de beschikbare slaapplaatsen aan boord van de Nightjet kun je hier vinden.

V
A
19:30
09:14 (+1 dag)
Amsterdam Centraal*
Innsbruck Hbf
V
A
09:47
10:19
Innsbruck Hbf (Südtiroler Platz)
Mutters
Verblijf in Mutters
V
A
19:35
20:05
Mutters
Innsbruck Hbf (Südtiroler Platz)
V
A
20:44
09:59 (+1 dag)
Innsbruck Hbf
Amsterdam Centraal*

* Deze trein stopt ook in de stations Utrecht Centraal en Arnhem Centraal.

Bio Bauernhof Mesneranderl

Midden in het centrum van Mutters, naast de kerk, ligt de biologische boerderij. Het onlangs gerenoveerde zolderappartement bestaat uit een slaapkamer, een ruime, lichte woon- en eetruimte, een badkamer met douche/toilet.

Op minder dan 150 meter van de accommodatie ligt de halte van de Stubaitalbahn. Een supermarkt ligt nog een kleine 350 meter verderop.

Bijzonderheden:

 • Appartement
 • Wi-Fi

Prijs

Vanaf €499 p.p. o.b.v. 2 volwassenen

Inclusief

 • Heen- en terugreis vanaf station naar keuze in Nederland naar Innsbruck
 • Vervoer met de Stubaitalbahn tussen Innsbruck en Mutters
 • Innsbruck Welcome Card voor lokaal openbaar vervoer en gratis gebruik van een aantal bergliften
 • Overnachtingen o.b.v. enkel logies in appartement
 • Reis- en routebeschrijvingen voor onderweg

Exclusief

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Kenmerken reis

 • €499 p.p.
 • 6-10
 • Treinreis
 • Appartement

Kaart

0
  0
  Winkelwagen