Een vakantiehuis of appartement is de perfecte keuze voor een ontspannen en plezierige vakantie. Of je nu een stedentrip maakt, een strandvakantie plant of een uitvalsbasis zoekt voor de wintersport, er zijn talloze redenen waarom een vakantiehuis of appartement ideaal is om in te verblijven.

Je kunt via The Train Traveller vakantiewoningen en appartementen van Belvilla en Interhome incl. treinreis (en eventueel huurauto) boeken. Hiervoor zoek je zelf op de websites van de aanbieders een voor jou geschikte vakantiewoning uit (controleer ook of de woning beschikbaar is). Met het accommodatienummer kun je hieronder een prijsopgave aanvragen voor de heen- en terugreis en de vakantiewoning.

Is de woning niet bereikbaar met het openbaar vervoer, of wil je meer vrijheid om de omgeving te verkennen? Vink dan aan dat je ook een huurauto wilt op plaats van bestemming. Je ontvangt dan een offerte voor een huurauto die op te halen is bij een groot treinstation in de buurt. Het boeken van de huurauto verloopt direct via Sunnycars (via de link in de offerte).


Let op: we nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling en ook alleen aanvragen voor treinreizen met vertrekdatum ten minste zes weken in de toekomst.* Onze boekingskosten bedragen €25 per boeking. Daarnaast wordt bij boeking €10 in rekening gebracht als bijdrage voor de garantieregeling van STO Garant. Bekijk ook onze voorwaarden voor pakketreizen.